Ga naar de inhoud
Hoofdnavigatie
Home
Over ons
Nieuws
Kennisbank
Agenda
Contact
Studenten
Docenten
Ondernemers
Nieuws
Bekijk hieronder al onze nieuwsberichten.
Achterhoeks graan in de finale van het WK broodbakken in Parijs
Achterhoek Food onderdeel koksopleidingen Graafschap College
Achterhoek Food standaard in (Achterhoeks) onderwijs
Silvoldse Bakker Ten Have introduceert Puur Achterhoeks Koekje mét vlag erop
Filmverslag tweede ronde tafel Achterhoek Food: opmaat naar een Achterhoek Food Manifest
Tweede ronde tafel bijeenkomst LEADER Achterhoek Food: opmaat naar een Achterhoek Food Manifest
Achterhoekse graanoogst 2021 is binnen!
Bakker Tom van Otterloo, warm hart voor brood, puur en lokaal werken.
Workshop verse pasta, met grei uut de Achterhoek
Recepten van de Masterclass Lokaal Graan van patissier Niek van Waarde
Duurzaamheid zit niet structureel in het MBO Food
AOC’ers maken kennis met boer en winkelvloer.
Geef je op voor Smaakwerkplaats GRANEN 11 september
Save the Date! 11 september Smaakwerkplaats GRANEN
Vijfde Smaakwerkplaats, thema: ‘Zuivel’
Expeditie naar de Salone del Gusto Turijn
Expeditie naar de Salone del Gusto Turijn
Leerlingen, docenten en ondernemers naar Salone del Gusto in Turijn
Meld je aan voor de derde Smaakwerkplaats 10 oktober!
Derde Smaakwerkplaats met GROENTE in de hoofdrol
Berichten navigatie
«
1
…
3
4
5
6
»
Partners