Ga naar de inhoud
Hoofdnavigatie
Home
Over ons
Nieuws
Kennisbank
Agenda
Contact
Docenten
Ondernemers
Studenten
Nieuws
Bekijk hieronder al onze nieuwsberichten.
Het Festival van het Smakelijke Leven in de Achterhoek
Masterclass ”Hoe bak je de wereldkampioensbroden?”
Meelopen in de praktijk door de ogen van onze stagiaires
Reindert studeert af bij Smaakacademie Achterhoek
Hoe maak je de prijswinnende broden van het wereldkampioenschap broodbakken Parijs 2022?
Smaakacademie Achterhoek zoekt media & communicatie stagiair
Smaakacademie Achterhoek gepresenteerd op Gastronomy Summit in Belfast
Puur Achterhoeks bier Van Hier ziet levenslicht
TV-KOK RENÉ PLUIJM OVER ACHTERHOEK FOOD “LAAT JE BALLEN ZIEN”
Graafschap College past Achterhoek Food toe in huidige activiteiten
Omroep Gelderland op bezoek bij vloermouterij Masterveld en brouwerij Wentersch
Inzaaien gerst
Nieuwe projectleider Smaakacademie Achterhoek
Aftrap Hackaton ”Hoe kan het telen van brouwwaardig gerst financieel uit?”
Smaakacademie Achterhoek presenteert inspiratiereeks 2022
Het kennisseizoen is geopend: vrijdag 29 april Masterclass met TV-kok René Pluijm
Cum Laude voor zuivel uit Achterhoek en Liemers
Goud op World Whiskies Award voor Achterhoekse whiskey met Achterhoeks graan
Afstuderen bij Smaakacademie Achterhoek
Bloemengeitenkaas van de Brömmels op Salone du Fromage in Parijs
Berichten navigatie
«
1
2
3
4
5
6
»
Partners