Maandag 10 oktober organiseren we de derde Smaakwerkplaats van Smaakacademie Achterhoek. Dit keer staan groenten in de hoofdrol. Welke groente zijn voorhanden in de Achterhoek? Wat kan een restaurant, groenteboer en foodliefhebber hiermee? Waarom meer groente eten van Achterhoekse bodem? Hoe kunnen koks en telers beter samenwerken? Antwoorden op deze vragen krijgt u van boeiende sprekers SHV Meesterkok Albert Kooy, ontdekker van de Vergeten Groenten Jac Nijskens, Henk Zuidema van Waldfarming, Chefkok Hertzog E. Olivier van restaurant Eet-Lokaal in Zevenaar en Ferdinand Eeuwes van De Groene Schuur. Lees verder…
Wanneer? 10 oktober 2016
Hoe laat? 18.00 uur inloop, einde rond 22.00 uur
Locatie? Studentenrestaurant Graafschap College, Maria Montessoristraat 3 in Doetinchem
Aanmelden: info@smaakacademieachterhoek.nl.
Voor meer informatie kunt u terecht bij kenniscentrum Nelles, info@nelles.nl of bel 0315 342666.