Als regionale werkgever kun je een belangrijke rol spelen in de toekomst van leerlingen én de werkgelegenheid in de Achterhoek, waarbij leerlingen het mooie van ambachtsberoepen en ondernemerschap kunnen ervaren. Denk aan slagers, bakkers, koks, gastheren/vrouwen, telers, kaasmakers, en meer. Smaakacademie Achterhoek stimuleert dit van harte.
Je kunt op verschillende manieren deelnemen, zoals het bemannen van een informatiekraam (tussen 9:30 en 14:00u) of ga aan de slag met een kleinere groep door het geven van een presentatie of mee te laten doen aan een activiteit (3 rondes van 40 minuten). Alle tijden en dagen zijn flexibel en in overleg te bepalen. Het doel is om leerlingen kennis te laten maken met verschillende beroepen en de route hiernaartoe.
Praktische info:
Locatie: Almende College Silvolde
Maandag 22 april: bovenbouw havo/vwo, ca. 200 leerlingen
Dinsdag 23 april: bovenbouw vmbo, ca. 200 leerlingen
Tijd: tussen 9:30 en 14:00 uur
De dag is inclusief lunch.
Voor meer informatie of om te brainstormen over je bijdrage, neem contact op met Jeanne Steverink, Smaakacademie Achterhoek.